FC Zaanstreek

logo futsal fc zaanstreek

Veteranen FC Zaanstreek 35+1 sluit af met prima 7×7 voetbalavond in Krommenie

Zaanstad- Ook voor de 7×7 voetballers van FC Zaanstreek 35+1 zit de competitie erop. In een korte competitie die bestaat uit een voorjaars en najaarscompetitie is naar behoren gespeeld. Met een collectief van liefst 14 man werden vrijdagavond ook nog eens vier punten behaald. Daarmee was een ieder tevree.

Vrijdag avond 24 mei 2024 stond een bijna dubbele selectie in Krommenie paraat voor de laatste speelavond. Er werd lekker gevoetbald en na afloop een drankje gedaan in de goed bezochte kantine aan het Provily sportpark aan de Marslaan in Krommenie. Voornamelijk het geslaagde ICGT toernooi in Uitgeest van afgelopen zondag passeerde nog eens de revue. Ook dat was een legendarische dag.

Er werd gewonnen van kampioen SDOB (3-2), verloren van Sporting Krommenie (1-0) en tegen SVA werd een verdienstelijk gelijkspel (2-2) behaald. En gelukkig hebben we de foto’s nog. Of de veteranen volgend seizoen nog doorgaan is de vraag. Daarover wordt binnenkort nog gestemd.

Wat nu nog rest is het 7×7 toernooi bij vv Knollendam in Oostknollendam op zaterdag 1 juni. Dat is het aller laatste wapenfeit en ook daar zal naast 7 tegen 7 voetbal ook nog geproost worden op het gezellig verlopen seizoen.