FC Zaanstreek

logo futsal fc zaanstreek

Teaminschrijvingen KNVB futsal van 30 mei t/m 18 juni: Overschrijvingsdatum 15 juni 2024

Zaanstad- Teaminschrijvingen voor de KNVB veld en futsal competitie 2024/’25 kunnen vanaf donderdag 30 mei via sportlink worden ingedeeld.

Teams voor het seizoen 2024/’25 kunnen dit jaar worden ingeschreven van 30 mei tot en met 18 juni.

De teaminschrijvingen voor het nieuwe seizoen 2024/’25 starten op donderdag 30 mei 2024. De deadline voor het inschrijven van nieuwe teams ligt dit jaar op 18 juni 2024. Dit geldt zowel voor veldvoetbal als futsal.

Het proces van teaminschrijvingen is een flinke klus. Voor de wedstrijdsecretaris, maar ook voor anderen binnen de vereniging. Om te ondersteunen heeft de KNVB twee themapagina’s gemaakt met daarop alle informatie rondom de teaminschrijvingen. Je vindt ze hieronder.

TEAMINSCHRIJVINGEN VELD 

TEAMINSCHRIJVINGEN FUTSAL 

Begin alvast met de voorbereiding

Komende week wordt het competitieaanbod per district gepubliceerd. Dat is het moment dat de voorbereidingen kunnen starten. Om te voorkomen dat degene die de inschrijvingen straks in Sportlink Club invoert pas op het laatste moment alles op zijn of haar bordje krijgt, raden we aan om alvast een begin te maken met de (technische) clubmensen die de teams samenstellen. Je kunt al aan de slag met:

  • Hoeveel teams hebben we volgend jaar?
  • In welke categorie komen ze uit?
  • Welke klasse past bij hun niveau?
  • Op welke dag spelen deze teams?
  • Wat is hun aanvangstijdstip?

Op die manier is de vereniging goed voorbereid als de teaminschrijving open gaat op donderdag 30 mei.