FC Zaanstreek

logo futsal fc zaanstreek

Teaminschrijvingen Futsal: Deadline 18 juni 2024

Zaanstad- Om mee te kunnen doen aan de KNVB futsal competitie, moet een team voorafgaand aan het seizoen worden ingeschreven.

Teams voor het volgende seizoen kunnen worden ingeschreven tussen 30 mei en 18 juni 2024. Op deze pagina staat alle informatie over het inschrijven van teams, seizoensplanning en het vullen van bondsteams. Dit gaat via sportlink en zal de club dus snel moeten regelen.

Voor FC Zaanstreek geldt dan ook dat er nog 6 dagen zijn om jou team in te schrijven. De namen van de (minimaal) 9 spelers en voorkeuren (speeldag, sporthal, poule) zal moeten worden doorgegeven. Mocht je nog vragen hebben dan kan er contact worden gezocht op email: info@fczaanstreek.nl of 0653334163.

De contributie voor volgend seizoen zal voor A categorie spelers ( 1e en mogelijk 2e) 160 euro zijn. Voor de B categorie (2e klasse en lager+ hallencompetitie-de variant van de KZZ- ) is dat 125 euro. Ook voor de jeugd bedragen de kosten 125 euro.

Overschrijvingen dienen voor 15 juni 2024 te worden ingediend. Dus spelers die van buitenaf naar FC Zaanstreek willen moeten dat middels een aanmeldformulier kenbaar maken. Spelers die naar een andere club willen dienen dat door hun nieuwe club te laten afhandelen. Wil je stoppen dan kun je dit middels een whatsapp bericht naar 0653334163 of via een email naar info@fczaanstreek.nl regelen.