FC Zaanstreek

logo futsal fc zaanstreek

Herinnering: Opzegging lidmaatschap kan t/m zaterdag 15 juni 2024

Zaanstad- Blijf jij ook volgend seizoen zaalvoetballen bij F.C. Zaanstreek? Dat hopen wij natuurlijk van harte. Want de Zaanse futsalclub groeit en bloeit, mede dankzij jullie. Volgend jaar spelen alle teams KNVB en is het mogelijk aan te geven of je A categorie-B categorie of hallencompetitie wilt spelen.

Wil je toch opzeggen? Doe dat dan uiterlijk vóór zaterdag 15 juni 2024. 

Opzeggen kan allen per email naar info@fczaanstreek.nl of via whatsapp op 0653334163. Je krijgt dan een bevestiging per e-mail of whatsapp terug.

Het is nooit leuk om een lid te zien vertrekken, daarom willen we graag leren wat we nog beter kunnen doen. Daarom vernemen we bij jouw eventuele opzegging wat de reden is, zodat we deze informatie kunnen gebruiken ter verbetering van de club. 

Het opzeggen van het zaalvoetbal lidmaatschap dient dit jaar- seizoen 2023/’24- voor zaterdag 15 juni 2024.. Opzeggen na deze datum kan tot gevolg hebben dat je de futsalclub bondsgeld moet betalen omdat wij in sportlink niet op tijd hebben afgemeld.

In de wet (Artikel 2:36 BW) staat dat een lid tegen het einde van het boekjaar op kan zeggen, met een opzegtermijn van vier weken.