FC Zaanstreek

logo futsal fc zaanstreek

Khalid en friends maken reclame in Montpellier

Zaanstad- Onze clubman en vaste tijdwaarnemer Khalid ging on tour. Op zondag 2 juni 2024 is Khalid met een club vrienden en bekenden naar Montpellier afgereisd om daar met wat oudere voetbal veteranen van Marokaanse afkomst mee te doen met de 12 e editie van een jaarlijks voetbaltoernooi.

Het toernooi waar jaarlijks verschillende teams uit verschillende landen bij elkaar komen- er waren 12 teams uit onder andere Spanje, Frankijk, Nederland, Italië, Engeland en België. Op de vraag wat de Krommenieër eigenlijk nog meer had gedaan naast voetbal was het antwoord:’Het was prachtig mooi weer dus waren we veel te vinden op het strand. Sommige spelers hadden we jaren niet gezien en het was daarom extra bijzonder. Een gezellig treffen met aangename sfeer en voetbal.”

Uiteraard speelde Khalid in gesponsorde tenue’s die beschikbaar waren gesteld door FC Zaanstreek. Daar zijn de foto’s het bewijs van. In september zien we Khalid weer terug bij de start van de futsal competitie. Hij zal veelal in het Trias sportcentrum in Krommenie op de vrijdag avond aanwezig zijn.