FC Zaanstreek

logo futsal fc zaanstreek

Saentoernooi zaterdag 8 juni: Kom gezellig langs!

Zaanstad- Zaterdag 8 juni gaat de plofbal rollen en is het tijd voor het Saentoernooi. Ook hier weer tal van spelers van FC Zaanstreek die hieraan deelnemen. Kom langs want het wordt feest want de bbq staat aan en na afloop van het toernooi is er live muziek met Quincy, Pascal Redeker, Benjamin en Robert Leroy.

Hét mooiste en gezelligste zaalvoetbaltoernooi van NH voor bedrijven staat zaterdag 8 juni voor de deur aanvang 14:00 uur bij Topsportcentrum de Koog. 16 bedrijven en zakelijke relaties van de hoofdsponsors waaronder een Only Friends sterrenteam met o.a. Glenn Helder, Royston Drenthe, Juvat  gaan strijden om de wisseltrofee. De finale staat o.l.v. van niemand minder dan Roelof Luinge. Na het toernooi volgt rond ca 21:30 uur de spreekwoordelijke 3e helft met live artiesten; Pascal Redeker, Quincy, Robert Leroy en Benjamin zullen gaan optreden. Ook is er weer de traditionele loterij met vele mooie (voetbal) prijzen met als klapper een 65 inch tv als hoofdprijs.

Organisatie aan het woord

De drijvende krachten achter het Saentoernooi zijn Fred Henneke, Remco van Garderen en Marcel van Veen, ieder met de eigen specialiteiten. Tevens zijn de bedrijven respectievelijk  ZitoITeer, Regio College en Samlex Europe die zij vertegenwoordigen de hoofdsponsors. Ze zijn ontzettend blij dat het toernooi dit jaar weer terug is. Het is voor de meeste mensen niet zichtbaar hoeveel tijd en energie de voorbereidingen kosten om het evenement van te grond te krijgen, want het moet tot in de puntjes kloppen maar dit nemen ze heel graag voor lief. De vele positieve reacties, medewerking van vele sponsors en het mooie goede doel Only Friends geeft hen zoveel energie.

ZITO I TEER

ZITO | TEER is dé verpakkingspartner voor bedrijvig Noord-Holland. Met een groot en diep assortiment van kartonnen dozen, tapes en wikkelfolies, maar ook papieren zakjes, draagtassen en horeca disposables belevert de groothandelaar een keur aan bedrijven. Zowel de logistieke als de industriële sector vindt er oplossingen én standaard verpakkingsmateriaal. Maar ook de cafetaria, winkelier en cateraar wordt niet vergeten. Voeg daar aan toe de ruime opslag die het bedrijf tot zijn beschikking heeft waarbij de voorraad van klanten gemonitord wordt, de scherpe prijzen en de ongekende klantenservice en het wordt duidelijk waarom ZITO | TEER jaar op jaar groei realiseert, met en door de klanten!

Regio College

Regio College is een regionaal opleidingscentrum en leidt jongeren en volwassenen op om een beroep uit te oefenen dat past bij hun capaciteiten en ambities. Met een diploma gaan ze de arbeidsmarkt op of ze stromen door naar het hoger beroepsonderwijs. Onze opdracht is: goed beroepsonderwijs bieden aan jongeren en volwassenen, hen helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling én een plek vinden in de maatschappij. Kleinschaligheid is onze kracht. We kennen onze studenten en we willen dat persoonlijke contact met hen behouden.  Regio College en Horizon College gaan in schooljaar 2024-2025 samen verder als Talland College. De naam Talland College verwijst naar wat wij als onderwijsorganisatie als de belangrijkste opdracht zien: talentontwikkeling van jongeren én volwassenen in Noord-Holland. We bundelen onze krachten om een toekomstbestendig en gevarieerd aanbod van mbo-onderwijs te kunnen blijven aanbieden in de regio’s West-Friesland, Zaanstreek-Waterland en Noord-Kennemerland. Door de fusie zijn er meer mogelijkheden om het beroepsonderwijs continu te vernieuwen en te versterken.

Redactie Samlex Europe

Samlex Europe B.V. is een gespecialiseerd hightech bedrijf in ontwikkeling, productie en distributie van DC power conversion products waaronder omvormers, acculaders, DC-DC converters. Vanaf 1984 levert Samlex haar producten aan klanten in Noord, Centraal en Zuid-Amerika, Europa, Australië & Nieuw Zeeland. De Samlex producten worden veel gebruikt in mobiele- en maritieme toepassingen en in de industrie.

Only Friends

Het werd al even genoemd maar sinds enige jaren steunt het Saentoernooi stichting Only Friends. Een sportclub speciaal voor kinderen en jongeren met een beperking. Het mooi van Only Friends is dat zij zelf geen beperking kennen, hun slogan is dan ook; “Je bent goed zoals je bent!” Met inzet van allen vrijwilligers, willen zij het sporten voor kinderen en jongeren met een beperking tot in lengte van jaren mogelijk maken en het Saentoernooi helpt daar ook graag aan mee! Traditiegetrouw zal ook bij deze editie de cheque aan oprichter Dennis Gebbink worden overhandigd.

Medewerking vrijwilligers

Het Saentoernooi is natuurlijk nergens zonder vrijwilligers, Fred, Remco en Marcel zijn dan ook ontzettend dankbaar voor de medewerking. Zo zal Tim Bakker namens KZ weer zorgdragen voor een mooi horecateam en overige faciliteiten. Carry is met haar EHBO team aanwezig  voor de 1e hulp. En laten we de gastvrouwen niet vergeten; Jamie en Robin Henneke, Natasja van Garderen, Fenne Marsman zullen samen met twee studenten van de opleiding Toerisme aanwezig zijn voor teamontvangst, lotenverkoop en bezoekers en deelnemers te woord staan voor vragen. Wedstrijd en sfeerbeelden, teamfoto’s, artiesten etc. allemaal zaken die voor de lens van topfotografe Judith gaan komen, alles om de mooie herinneringen van deze editie vast te leggen.

Scheidsrechters & wedstrijdleiding

Het toernooi kent inmiddels een redelijk vast team van professionele scheidsrechters. Bij een dergelijk hoogstaand evenement verdienen de deelnemende teams gewoon goede leidsmannen. Pascal Derksen, Eric Wieringa, Ronald van Hoogenvest, Xander Walker en Ingmar van Galen zullen dit jaar de wedstrijden gaan leiden. Dit jaar voor het eerst ook een echte wedstrijdleider die wedstrijdzaken coördineert en het aanspreekpunt is voor de scheidsrechters. Het is Erwin Moerbeek die deze mooie taak krijgt toebedeeld, hij is ook geen onbekende in het Zaanse zaalvoetbalwereldje.