FC Zaanstreek

logo futsal fc zaanstreek

Programma FEBO Zaanstad Cup: Kom met de fiets naar Zaandijk

Zaanstad- Volgende week dinsdag start de FEBO Zaanstad Cup. De organisatie is er klaar voor en wil nog wat praktische informatie geven. Evenals het delen van het speelschema dat twee weken geleden al bekend werd gemaakt. Het is verstandig op de fiets te komen gezien de beperkte parkeermogelijkheden.

Reglement

In de bijlage vind je het reglement van de komende FEBO Zaanstad Cup. Het is alweer de vierde editie. Eerder werd het toernooi gespeeld bij WSV’30, vv Assendelft, Sporting Krommenie en nu is het de beurt aan zvv Zaandijk. Lees de reglementen even door zodat er volgende week geen misverstanden kunnen ontstaan.

Wedstrijdschema

Vind je ook in de bijlage (Let op want op vrijdag 21 juni starten de wedstrijden om 17 uur in verband met de wedstrijd Nederland-Frankrijk die om 21 uur start, te volgen via grote schermen bij zvv Zaandijk) en via deze link van Tournify: www.tournify.nl/live/febozaanstadcup2024

Zaanse selectie mannen en vrouwen

Verder gaan we vanaf deze editie de keuze van de beste spelers/speelsters van het toernooi, die de Zaanse selectie vormen, anders doen. Wij vragen aan iedere club/coach de maximaal 3 spelers die in aanmerking komen voor de Zaanse selectie en tegen Jong AZ (mannen) en Jong Telstar (vrouwen) mogen spelen. Deze maximaal drie namen zouden wij graag uiterlijk 21 juni ontvangen van je. De scouts kiezen uit deze genomineerden dan de beste 16-18 spelers/speelsters.

Op de fiets

De organisatie roept op: “als het kan, kom op de fiets. We hopen dat de spelers dit aan hun teamleden willen doorgeven want de parkeergelegenheid is niet groot.”

Reglement FEBO Zaanstad Cup