FC Zaanstreek

logo futsal fc zaanstreek

Inschrijvingen nieuwe seizoen

Beste aanvoerders/vertegenwoordigers,

Zaanstad- Mogelijk heeft jouw team niet deelgenomen aan de doorstartcompetitie die de KNVB had georganiseerd vanaf maart 2024. Of jou team liet het bij de iets kortere competitie van de KZZ. Wij hebben vernomen dat de meeste teams doorgaan met zaalvoetbal in competitieverband in 2024/’25.

Wel willen we je er graag op attenderen dat het vanaf komend seizoen mogelijk is in te schrijven op de ‘Futsalcompetitie Zaanstreek’, in de bekende sporthallen en tegen bekende teams. Wil je hoger spelen dan kan de reguliere KNVB een optie zijn. Je speelt dan uitduels mogelijk ook iets buiten de Zaanstreek.

De voorwaarde is wel dat we jou team kunnen inschrijven en dat we de voorkeur van sporthal, welke klasse, de speeldag en mogelijk tijdstip nog willen weten. Ook even doorgeven wie er stoppen en welke spelers het team vormen. Dat zullen minimaal 9 man moeten zijn.

De inschrijving start op 30 mei 2024 en eindigt op 18 juni 2024. Tot die datum kan FC Zaanstreek nog teams inschrijven in sportlink/KNVB.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een van bovengenoemde competitie met jullie teams, geef dit dan zsm bij ons aan. We zullen in het opmerkingenveld het niveau van jullie team vermelden zodat dat ons helpt een goede indeling te maken. Vragen? Schroom niet even te mailen naar info@fczaanstreek.nl of whatsapp/bel de FC Zaanstreek infolijn op 0653334163.