FC Zaanstreek

logo futsal fc zaanstreek

Programma ICGT toernooi Uitgeest FC Zaanstreek 7×7 35/35+

Zaanstad- Zondag is het zover dan doet we met team FC Zaanstreek 35/45+ mee aan het 6e Wim Groen Toernooi, dat op zondag 19 mei 2024 wordt georganiseerd.

Programma

15;20 uur De Kennemers 45+- FC Zaanstreek 45+

16;00 uur Oude Garde 45+- FC Zaanstreek 45+

16;40 uur FC Zaanstreek 45+- FC Uitgeest

Om het toernooi in goede banen te leiden is dit “programmaboekje” opgesteld met relevante informatie. Tijdens dit unieke evenement staat gezelligheid en sportiviteit voorop. Meedoen is belangrijker dan winnen. Wij verzoeken je vriendelijk om deze informatie te delen met je teamleden.

Aanmelden

De eerste wedstrijden van het toernooi starten om 15:20 uur. Bij het wedstrijdsecretariaat kan de teambegeleider zich aanmelden uiterlijk 30 minuten voor de start van het toernooi. Het verzoek is om na het aanmelden direct om te kleden in de aangegeven kleedkamer!

Korfbal kleedkamers

Wij mogen gebruik maken van de kleedkamers van de Korfbalvereniging. Deze kleedkamers bevinden zich bij veld 4 en zijn vanuit het Sportpark bereikbaar.

Toernooi

Om 15:20 uur starten de eerste wedstrijden. Elk team speelt 3 wedstrijden en alle wedstrijden worden gespeeld op veld 3.

EHBO

De EHBO-post staat opgesteld op het ICGT-Plaza.

Roken

Roken is in de feesttent en andere binnenruimten niet toegestaan. Door overheidsinstanties wordt hierop gecontroleerd en per overtreding hoge boetes uitgedeeld. Een overtreder riskeert verwijdering van het terrein (zerotolerance).

Consumptiemunten

De consumptiemunten kunnen met de pin worden betaald. Tussen 16:00 en 17:00 is de kassa geopend om consumptiemunten met contact geld af te rekenen.

Het inwisselen van consumptiemunten kan op maandag van 14:00 tot 15:00 uur bij de kassa.

Beker recyclesysteem NIEUW

Het ICGT moet van de overheid bijdragen aan een duurzamere wereld. Daarom werken we dit jaar met een recyclesysteem van de plastic beker(s) die je krijgt als je een drankje drinkt op ons evenement.

Tijdens het gehele ICGT-weekend geldt voor alle consumpties een bekermuntsysteem. Dit om jou ertoe te bewegen om gebruikte plastic bekers weer in te leveren aan de bar. De bezoekers kunnen een bekermunt gratis afhalen bij een duidelijk zichtbare locatie op het terrein.

Let op! De bekermunt ziet er anders uit dan de consumptiemunt. Die speciale bekermunt lever je in bij je eerste bestelling aan de bar en je krijgt dan een gratis plastic beker. De inhoud betaal je uiteraard wel.

Bij alle bestellingen aan de bar loont het om net zoveel plastic bekers in te leveren als dat jouw bestelling groot is. Voor elke beker die ontbreekt wordt een halve consumptiemunt extra op de prijs in rekening gebracht.

Bij de toiletten is het verboden plastic bekers mee naar binnen te nemen. Die kun je natuurlijk altijd even achterlaten bij een bekende. Sta je toch met je beker bij het toilet dan krijg je van het toiletpersoneel bij inlevering een nieuwe bekermunt terug.

Dus:

1.      Haal na binnenkomst op het terrein bij de duidelijk zichtbare locatie een bekermunt.

2.      Lever de speciale bekermunt in bij je eerste bestelling.

3.      Lever aan de bar net zoveel bekers in als dat je bestelling groot is. Anders betaal je voor elke
         “ontbrekende” beker een halve munt.

Feesttent

De grote feesttent staat opgesteld op het ICGT-Plaza.

Voor zondag staan de volgende artiesten op het programma

+ Wolter Kroes

+ Peter Beense

+ Prime Partyband

+ Bernard Karsten

+ DJ Toine

+ DJ Cor

Wij rekenen op jullie medewerking om er weer een geweldige dag van te maken, wij hebben er in ieder geval zin in!

Met sportieve groet,

Team Wim Groen Toernooi