Hierbij even wat informatie over de sporthallen die wij bij SZZ kunnen huren; de prijs bedraagt voor onze vereniging € 40,50 per uur. Dit is een speciale verenigings prijs. Wil je de zaal huren voor een oefenwedstrijd dan kan onze voorzitter Ralph Kerssens hiervoor benaderd worden; Hieronder de gegevens van de verantwoordelijken van de SZZ; dit is een sportbedrijf dat staat voor; Stichting Zaanse Zwembaden! Print
Sportcentrum Trias

Sportcentrum TRIAS is een modern sportcentrum waarin diverse sportzalen zijn geïntergreerd in één gebouw. Er is een combinatie gemaakt met het VMBO waardoor er een multifunctioneel gebouw is ontstaan waar gezondheid en leren centraal staan. Zowel het onderwijs als de diverse verenigingen en particulieren kunnen gebruik maken van het sportcentrum.
Het ontwerp van Sportcentrum TRIAS is zo gemaakt dat vanaf het centrale horecaplein alle tribunes van de sportzalen bereikbaar zijn. De sporters kunnen zich een verdieping lager omkleden in de moderne kleedruimtes.

Sportcentrum TRIAS beschikt over een grote sporthal met officiële door het NOC/NSF goedgekeurde afmeting waardoor het mogelijk is om nationale en internationale wedstrijden te kunnen organiseren. Er is een kleine sporthal, een turnhal, een vechtsporthal met klimwand, een fitnesszaal en een aerobicszaal. Alle zalen zijn uitgerust met de nieuwste sportmaterialen en hebben een multifunctionele sportbestemming .
Het horecaplein is het centrale punt. Alle sporthallen grenzen aan het horecaplein waardoor er veel sfeer ontstaat. U zal zich als bezoeker en gebruiker meteen thuis voelen.

Sporthal
De sporthal van sportcentrum Trias is de grootste zaal. De afmetingen zijn 24 x 44,8 meter.
De sporthal is te verdelen in drie delen door middel van vouwwanden. Door zijn afmetingen is de sporthal geschikt voor nationale wedstrijden daar het voldoet aan de NOC/NSF gestelde normen. Verder beschikt de sporthal over drie toestellenruimtes zodat bij opdeling van de zaal ieder een eigen toestellenruimte heeft. De tribunes van de sporthal zijn toegankelijk vanaf het horecaplein en zijn zeer ruim. In het midden is een moderne juryruimte gevestigd met eigen opgang die volledig zicht heeft over de zaal. In de juryruimte zijn divers aansluitingen voor gebruik van computer en randapparatuur.

Sportzaal
De sportzaal van sportcentrum TRIAS is met zijn afmetingen van 13 x 22 meter de kleinste sportzaal. De sportzaal is uitermate geschikt voor verschillende sporten. Op de sportvloer zijn alle belijningen aangebracht voor diverse zaalsporten. Ook de sportzaal beschikt over een toestellenruimte.

Turnzaal ( deze kan voordeliger worden afgehuurd voor de zaalvoetbal)
De turnzaal van sportcentrum TRIAS is speciaal ontwikkeld voor het turnen. Dit is terug te vinden in de diverse aansluitpunten voor toestellen die verwerkt zijn in de sportvloer. Uiteraard is de toestellenruimte van de turnhal voorzien van alle gebruikelijke turntoestellen. Met de afmetingen 18 x 29,88 meter is de turnzaal de 2e grootste zaal van het sportcentrum TRIAS. Vanaf het horecaplein is de tribune van de turnhal bereikbaar voor publiek.

Vechtsportzaal( deze kan voordeliger worden afgehuurd voor de zaalvoetbal)
De vechtsportzaal van sportcentrum TRIAS is het meest geschikt voor vechtsporten en enkele zaalsporten. De afmetingen zijn 16,88 x 22 meter. In de vechtsportzaal is ook een klimwand aanwezig.

Kleedruimtes
Alle sportzalen beschikken over afzonderlijke kleed/doucheruimtes. De kleedkamers zijn bereikbaar via een trap naar beneden. Elke sportzaal heeft zijn eigen kleedunits zodat de diverse gebruikers niet bij elkaar in de kleedkamers komen.

Horecaplein
Het horecaplein ligt midden tussen de diverse sportzalen en is bereikbaar via de hoofdingang van sportcentrum TRIAS. Vanwege de grootse opzet is het horecaplein ruim en licht, en kunnen bezoekers vanaf dit horecaplein de diverse tribunes bezoeken. Omdat u na binnenkomst al meteen op de 1e verdieping bent, hoeft u als bezoeker geen trappen op om de tribunes te bereiken.

Adres:

Sportcomplex Trias

Saendelverlaan 2

1561 KS Krommenie
Overige accommodaties
SZZ beheert naast het Sportcentrum TRIAS ook de 3 andere accommodaties in Zaanstad. Dit zijn Sporthal de Vang, Sporthal de Tref en Sporthal de Sprong.
Sporthal de Vang

 

Sporthal de Vang is gelegen naast zwembad de Slag in Zaandam en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. De sporthal is uitgerust met alle gangbare spel en sportmaterialen en wordt regelmatig gehuurd voor sportdagen, wedstrijden en toernooien.

Adres:
Sporthal de Vang
Koningsgeelstraat 1
1503 NA Zaandam
Sporthal de Sprong

 

Sporthal de Sprong is gelegen in een rustige woonwijk naast het buurt winkelcentrum en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.
De sporthal kan in 3 delen verdeeld worden door middel van neerlaatbare flexibele wanden en is voorzien van alle gebruikelijke spel en sportmaterialen.
De voornaamste gebruikers van de sporthal zijn het onderwijs en de diverse sportverenigingen. Daarnaast wordt de sporthal regelmatig gehuurd voor sportdagen, wedstrijden en toernooien.

Adres:
Sporthal de Sprong
Molenwerf 1
1541 WR Koog a/d Zaan.

Sporthal de Tref

 Sporthal de Tref is gelegen in de wijk ’t Kalf in Zaandam, nabij het winkelcentrum. Aangezien de sporthal naast het winkelcentrum ligt is parkeren geen probleem.
Sporthal de Tref is uitgerust met alle gangbare spel en sportmaterialen en de sporthal kan in delen worden gescheiden door middel van neerlaatbare flexibele wanden.

Adres:
Sporthal de Tref
Drielse Wetering 84
1509 KR Zaandam

augustus 13, 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *