Zaanstad- De bal gaat snel weer rollen. Momenteel is de bond druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Hierdoor kan het voorkomen dat bepaalde informatie niet of onvolledig zichtbaar is. Zo is voor Zaalvoetbalvereniging FC ZAANSTREEK in de voetbal.nl ap alleen het 1e team zichtbaar. In de loop van de maand zullen de overige KNVB teams; FC ZAANSTREEK 2, 3, jo13-1, jo13-2 en jo13-3 zichtbaar worden.

De indelingen wordt bekendgemaakt op vrijdag 10 juli aanstaande. Naar verwachting volgt dan voor het 1e elftal dat wederom in de eerste klasse KNVB zal uitkomen maar waarschijnlijk ook voor het 2e en 3e.
Zodra er iets bekend is melden wij dit op onze website.

De voorbereiding voor het eerste elftal begint vanaf aanstaande vrijdag. Dan oefent het team tegen HOVOCUBO 2 in Zaanstad. De wedstrijd staat voor vrijdag 10 juli in Sporthal de Koog op de rol. Dit is de sporthal op Wezenland in Koog aan de Zaan. De aftrap wordt om 20;00 uur genomen.

Ook is het vlaggeschip in onderhandeling met eerste divisionist VNS-United. Dit oefenduel staat begin augustus geplaned maar er wordt nog gekeken naar de exacte datum. Ook zullen het 1e en 2e team eind augustus nog een onderlinge oefenwedstrijd spelen. Volgende week hopen we hier meer duidelijkheid over te kunnen verschaffen en met exacte data en tijdstippen te kunnen komen.

juli 5, 2020