Veteranen voorjaars veldvoetbal in de regio op half veld, 7 tegen 7 voor senioren boven de 35+.

Deze voorjaars reeks zal worden gespeeld op de vrijdag avonden op:
9 maart, 23 maart, 6 april, 20 april en 11 mei. Bij de 7×7 veld voetbalvorm spelen twee teams van zeven spelers op een half veld tegen elkaar. Ideaal voor teams die geen 11 spelers op de been kunnen brengen en ideaal voor spelers die hun lichaam iets minder willen belasten. Want hoe oud je ook bent: voetbal gaat nooit uit je bloed.

Niet het presteren staat centraal, maar juist het lekkere voetballen op een recreatieve manier. Samen met leeftijdsgenoten. Het gaat om de 35+ variant op halve velden. De locatie houden we nog even geheim; Wel kunnen we alvast melden dat de eenmalige thuisavond gespeeld gaat op een complex bij een club uit de buurt in Zaanstreek Noord. Wij fungeren dan zelf als gastheer en maken er dan gelijk een feestavond van. Hierover volgt later meer.

7×7 voetbal wordt aangeboden voor zowel mannen als voor vrouwen.
Voor mannen geldt een leeftijdsgrens van 35 jaar en ouder.
Vrouwen kunnen vanaf hun achttiende al meespelen.
Er zal vanaf eind maart worden gestart en er zal worden gespeeld in een competitie van 4 max 5 teams waarin wedstrijden op een half veld worden gespeeld van ongeveer 20 minuten waarvan er dus 3 of 4 op een avond worden gespeeld. De voorjaars reeks zal worden gespeeld op de vrijdag avond op 9 maart, 23 maart, 6 april, 20 april en 11 mei!

Heb jij interesse in de 7×7 35+ najaars competitie op het (soms kunstgras)veld mail dan naar: e-mail: info@fczsw.nl Bellen of contact via whatsapp kan ook via het FCZSW clubnummer 06-53334163.

Voor niet leden bedragen de kosten slechts € 50 euro, inclusief een compleet teamoutfit. Daarnaast ben je dan ook nog eens gratis per direct speelgerechtigd voor de zaalvoetbalcompetitie resterend in 2018 binnen de KZZ/Zaanstreek.

januari 19, 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *