Amsterdam- Onder het toeziend oog van een aantal grote FC Zaanstreek fans speelde het eerste elftal van FC in Amsterdam (Sporthallen Zuid) tegen Golden Stars. het was het derde duel in een half jaar tijd. het tweede duel werd ontsierd door een zware blessure aan de kant van ons elftal. Ook de nieuwe sponsor kitbedrijf Kitmeester van Moussa Tougha was aanwezig en gaat onze ploeg dit jaar sponsoren.

Heracles Almelo speler Bilal Basacikoglu heeft wat vrienden bij FC Zaanstreek spelen en kwam eens een kijkje nemen. Hij zag dat het met dit vriendenteam wil snor zit. De Zaankanters wonnen het duel van vrijdag 3 september in de Amsterdamse sporthallen Zuid in Amsterdam met 2-5. En belangrijker nog; de blauw witten speelden behoorlijk. De eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2021/2022 staat voor volgende week tegen FC Zaanstad op de planning. Dit duel is op vrijdag 17 september 2021 in de Tref en begint om 22;15 uur.

In de poule (1e klasse -B KNVB) zitten avv Zeeburgia 2, FC Zaanstad, AGB, ARA Cora Kingdom 2, asv Arsenal, DEVO`58, FC Zaanstreek, OS Lusitanos 3, sv Parkstad, Real Sranang, WV-HEDW.

september 8, 2021