Vorige week vrijdag ging onze voorzitter op bezoek bij Schoonmaakbedrijf SUCCES in het mooie Volendam. Mede om Jan Kes,Manager Strategie & Commercie bij het bedrijf de hand te schudden en het wedstrijdshirt van dit seizoen 2018-2019 te overhandigen. FCZSW is maar wat blij met een sportieve sponsor als SUCCES, het bedrijf dat alweer enkele jaren op het shirt prijkt van de Zaankanters. Naast geheel Nederland is ook de Zaanstreek werkgebied van het schoonmaakbedrijf dus raakvlakken zijn er zeker! Voor degene die niet weten wat het Volendamse bedrijf allemaal doe hieronder het bedrijfsprofiel.

Over Succes
Succes is van origine een Volendams bedrijf. Onze organisatie is groot geworden door veel inzet te tonen, geen half werk te leveren, innovatief te zijn en te doen wat wij afspreken. Kwaliteit is bij ons geen leeg begrip. Wij meten onze schoonmaakresultaten. Onze regionale organisatie kent korte hiĆ«rarchische lijnen. Dit betekent dat wij snel actie ondernemen. Onze flexibele houding komt u ten goede. Geen ambtelijke procedures maar actie daar waar het moet. Wij zijn ‘Krachtig in Schoonmaken!’

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Schoonmaken lijkt een alledaagse activiteit te zijn; het professioneel organiseren van schoonmaakwerkzaamheden is dat zeker niet. Vooral niet in de huidige schoonmaakmarkt met vaak erg lage prijzen en een druk op kwaliteit, veiligheid, milieu en goed ondernemerschap.
Binnen onze markt hebben wij verantwoordelijkheden richting onze klanten, ons personeel, onze leveranciers en alle betrokkenen in onze leef- en werkomgeving. D.m.v. (sport)sponsoring draagt Succes zijn steentje bij aan de maatschappij.

november 7, 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.