Het veteranen team 7 tegen 7 op half veld (kunst)gras komt in aktie op een aantal vrijdag avonden en spelen outdoor`op een half veld in de buitenlucht!
Het betreft de 35+ veteranen heren competitie van de KNVB waarbij 35 plussers in een vaste poule tegen elkaar spelen echter fungeert iedere vereniging een keer als gastheer.
FCZSW/COVEBO werkt de gastavond af op het complex van CVV Blauw-Wit in Westknollendam.

De speeldata voor voorjaarscompetitie in 2019 zijn op vrijdag avond:

vrijdag 8 maart 2019 Complex nnb
vrijdag 22 maart 2019 Complex nnb
vrijdag 5 april 2019 Complex nnb
vrijdag 10 mei 2019 Complex nnb
vrijdag 24 mei 2019 Complex nnb

De volledige selectie bestaat uit (ovb); Dennis Gort, Joris Leurs, Robin Bloem, Frank Duyves,Martijn van `t Veer, Erwin Voorn, Erik van Kuik, Lars Koster, William Blom, Wout Kousebroek, Ralph Kerssens, Rogier van Kalken, Eric Pirovano,Laurens Haans, Oscar Rangel.

Hieronder de informatie die de KNVB verkondigd;
Voor mannen die na hun 35ste het voetballen zo leuk blijven vinden dat zij hun voetbalschoenen nog niet in de wilgen willen hangen, heeft de KNVB 7×7 35/45+ voetbal opgericht. Want; hoe oud je ook bent: voetbal gaat nooit uit je bloed.

“Voetbal verdwijnt niet zomaar uit je bloed”

Bij 7×7 voetbal nemen teams, bestaande uit zeven spelers die 35 jaar of ouder zijn, het op een half veld tegen elkaar op. Niet het presteren staat centraal, maar wel het recreatieve voetballen met en tegen leeftijdsgenoten. 7×7 voetbal wordt aangeboden in drie verschillende vormen; toernooi, reeks en competitie.

7×7 voor- en najaarsreeks

Deze vorm kent een reeks van minimaal vier speelavonden op vrijdagavonden in het voor- en najaar. Een vereniging is tijdens de reeks eenmaal gastheer en speelt de overige momenten bij de andere verenigingen in de poule. Voor de voorjaarsreeks wordt er, indien mogelijk, een nieuwe indeling gemaakt en wordt er opnieuw gespeeld op vier vrijdagavonden.

7×7 competitie

Wekelijks een wedstrijd in het weekend. Wie kent het niet? Iedere week hopen op meer dan 11 spelers en een leider die druk bezig is om een elftal bij elkaar te krijgen. Ook voor deze teams is het 7×7 35/45+ voetbal een uitkomst, bijvoorbeeld in competitievorm. Hierbij spelen de teams in zeventallen, op een half speelveld tegen spelers die minimaal 35 of 45 jaar oud zijn (geen dispensatie). Onbeperkt wisselen is toegestaan, de buitenspelregel is afgeschaft en de sliding behoort niet meer tot het spel. De wedstrijden worden wekelijks op een zaterdag of zondag gespeeld.

december 17, 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.