Vanwege verder terug lopend scheidsrechtergilde binnen de KZZ, is de KZZ genoodzaakt in al haar klasse`s wedstrijden in te plannen zonder aanstelling van een scheidsrechter. De thuisspelende vereniging moet zorgdragen voor een scheidsrechter. Alleen bij levering van een scheidsrechter aan de KZZ door onze vereniging ( 2 teams, 1 scheidsrechter leveren), wordt er bij de thuiswedstrijden een scheidsrechter ingepland. Uiteraard zien wij het liefst ook bij alle wedstrijden een scheidsrechter maar dan moeten er wel scheidsrechters aangemeld worden. Een scheidsrechter die aangemeld wordt, krijgt per wedstrijd een vergoeding.

We hebben een aantal scheidsrechters die voor onze vereniging fluiten; dit zijn Olaf Timmer, Dirk Woord, Piet Keetman, Eric Wieringa, Ralph Kerssens en Mario Schouten.

Juist daarom is er een scheidsrechterscursus in het leven geroepen die op korte termijn zal plaatsvinden. Lijkt het jou goed en interessant om de scheidsrechterscursus gratis te volgen stuur dan een email naar info@fczsw.nl

augustus 24, 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *