Krommenie- Direct na de wedstrijd van het eerste elftal was het de beurt aan FC Zaanstreek 2 om te beginnen aan de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2020/21 in de 3e klasse KNVB. Vorige week werd de eerste wedstrijd met 3-9 van sv Hillegom 1 gewonnen. De wedstrijd van afgelopen vrijdag werd net als de wedstrijden van het 1e team dit keer ongebruikelijk in het Trias Sportcentrum afgewerkt. Daar waar net als het 1e Zaanstad-Zuid in Zaandam de vaste thuishaven is. De mannen van aanvoerder Barry Babar hadden het dit keer moeizamer dan gedacht. Uiteindelijk wisten de blauw witten wel met 5-3 te zegevieren ten kosten van ZVC DE TOERIST 1 uit Spaarndam.

Aankomende woensdag gaat de formatie de strijd aan met het eveneens sterk geachte Demi Sport 2 uit Beverwijk.
Ook dit team pakte zes punten uit twee duels. Deze heren spelen hun thuisduels in de Kinheimhal in Beverwijk.
Mocht de ploeg deze wedstrijd ook winnen dan zou het zomaar eens koploper kunnen zijn. Maar zo ver is het nog lang niet want ook zvv Demi Sport heeft een prima selectie en zal gebrand zijn om de punten in eigen huis te houden.
Het duel staat voor aanstaande woensdag 23 september om 20:00 uur op het programma. De Kinheimhal is gelegen aan de Hoflanderweg 188, 1945 ZH in Beverwijk.

september 21, 2020