Zaanstad- Wat hebben we er met z`n allen een bijzonder als bizar zaalvoetbalseizoen op zitten. De corona-uitbraak zorgde ervoor dat het seizoen eerder werd beƫindigd en dat er geen kampioenschappen, promoties en degradaties waren. Dat was voor ons 1e elftal niet eens zo geheel ongunstig in de strijd tegen degradatie of nacompetitie.

Nu de maatregelen verder versoepeld zijn, kunntn we voorzichtig vooruit kijken naar de start van het seizoen 2020-2021. En wij hebben de route naar de start voor jou uitgestippeld. We willen namelijk anders dan gebruikelijk ook wat eerder starten met veld/zaalvoetballen.

Net als ieder jaar organiseren we dit jaar het Kick-offtoernooi. Tijdens dit toernooi bieden wij al onze teams de mogelijkheid om zichzelf klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Er kunnen dan onderling mini wedstrijden tegen elkaar worden gespeeld. Tevens zorgen wij ervoor dat alle teams hun nieuwe FC ZAANSTREEK wedstrijdtenue, spelerspasjes en eventuele wedstrijdboekjes (KZZ) kunnen afhalen. Dit jaar is de datum van vrijdag 28 augustus uit de bus komen rollen. De locatie zal Sporthal Trias in Krommenie zijn, dit met een licht onder voorbehoud.

We beginnen met de jeugd; De jeugd jo13-1m jo13-2, jo13-1 zal van 19 tot 21 uur in aktie komen. De indelingen van de teams zijn nog niet bekend en vooraf zullen er (ovb) nog selectie wedstrijden worden gespeeld. Van 20:00 tot 21:00 uur zullen dan de overige teams de gelegenheid krijgen hun team of spelers te testen. Daar het geen officiƫle wedstrijden zijn kunnen er eventueel nog introductie spelers meedoen.
Mocht je hierover nog vragen hebben dan kunnen jullie ons te allen tijde bereiken op info@fczaanstreek.nl

juli 5, 2020