Onderstaande bericht lazen wij op de site van de KZZ; Wij hebben zoals jullie kunnen zien via menu scheidsrechters maar liefst 7 scheidsrechters voor 10 KZZ teams; dit zijn:Arthur van Wijk, Eric Wierenga, Olaf Timmer, Dirk Woord, Ralph Kerssens, Frans Bosch en Piet Keetman.

Wij verwachten daarom dat voor veel wedstrijden dan ook een scheidsrechter wordt ingeplaned. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat er geen scheidsrechter aanwezig is dan dient de thuisspelende ploeg een scheidsrechter te regelen( in de vorm van een speler?) Hou hier dus rekening mee!

BERICHT KZZ SITE; www.kz-zaanstreek.net

Vanwege verder terug lopend scheidsrechtergilde binnen de KZZ, is de KZZ genoodzaakt in al haar klasse`s wedstrijden in te plannen zonder aanstelling van een scheidsrechter. De thuisspelende vereniging moet zorgdragen voor een scheidsrechter. Alleen bij levering van een scheidsrechter aan de KZZ door uw vereniging ( 2 teams, 1 scheidsrechter leveren), wordt er bij uw thuiswedstrijden een scheidsrechter ingepland. Uiteraard zien wij het liefst ook bij alle wedstrijden een scheidsrechter maar dan moeten er wel scheidsrechters door verenigingen aangemeld worden. Een scheidsrechter die aangemeld wordt, krijgt per wedstrijd een vergoeding. Voor aanmeldingen of info stuur een mail naar info@fczsw.nl

juli 15, 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.