Zaanstad- De jaarlijkse KZZ jaarvergadering die normaliter wordt gehouden in de kantine van Fortuna Wormerveer zal dit jaar in Sporthal Wormer zijn boven in de ruimte van Hal 2.
Dit op maandag 31 augustus om 20 uur zijn. De ruimte in de sporthal is vanaf 19;30 geopend!

Op deze avond krijgt FC ZAANSTREEK de spelerspasjes, wedstrijdformulieren boekjes en worden we bijgepraat voor wat betreft het laatste nieuws. Wij houden jullie van deze (leden) vergadering op de hoogte.

Binnen onze vereniging geldt dit er alleen gespeeld kan worden als er aan de voorwaarden van club wordt voldaan, dat wil ook zeggen dat de boetelijst dient te worden geaccepteerd en de contributie voorafgaand aan het seizoen dient te zijn betaald. Later betalen en in 4 termijnen is mogelijk maar dit dient dat wel in clubcollect te worden aangevinkt. Alle leden hebben hierover een sms en email ontvangen.

Er geldt ook dit jaar weer de regel: No pay, no game. Heb je de contributie overgemaakt dan ben je weer speelgerechtigd, is ook je spelerspas weer geldig en ontvang je een nieuw FC Zaanstreek clubtenue voor het seizoen 2020/21.

augustus 6, 2020