De 3 KNVB competitie teams hebben het momenteel zwaar. Het eerste draait maar moeizaam daar waar nu de basis staat wil het met de resultaten niet echt vlotten. In een zware competitie moeten vanaf vrijdag dmv wat nieuwe spelers de successen worden behaald. Afgelopen vrijdag waren de eerste tekenen hiervan al zichtbaar maar werd uiteindelijk toch kansloos met 8-1 van KZZ/EVBOX 1 verloren. Aankomende vrijdag wacht de thuiswedstrijd in Wormer dit keer tegen ZVVO Sandow 1 uit Purmerend.

Het 2e elftal won met 5-6 in de slotminuut in Egmond van WS 3(White Stones). Vorige week vergat dit team het hooggesplaatste AZV Akersloot 2 pijn te doen door in de laatste minuut een tegengoal te incasseren waardoor het de overwinning liet glippen. Dit was het eerste punt en afgelopen vrijdag was het geluk wel aan hun zijde en boekte het de eerste uitoverwinning van het seizoen waardoor er inmiddels 4 punten behaald zijn.

Het 3e heeft het ook beduidend zwaar in de 4e klasse en verloor afgelopen woensdag dik van Vrone. Dit is het eerste jaar dat de mannen met elkaar de zaal delen na jaren met elkaar bij GSV (Grootschermer) op het veld speelden. Gelukkig is er wel al een overwinning geboekt.

oktober 11, 2015

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.