Door blessures van de vaste keeper Lesley Dissel en ook van de reserve keeper Martijn stond het eerste van FCZSW/EV-Box met de keeper van het 4e in het doel. Oktay “Okki” Gülüm. Met ingetapete verstuikte vinger en al. Ook helaas zonder Miguel en Ali. De 2 weken rust had het team goed gedaan want ze begonnen gretig aan de wedstrijd tegen de Nr. 3, Vedette zvv / De Remise 1.
Na 5 minuten was het Nordin Ouameur die scoorde na een strakke pass van Mouad Ben Chekh.
FCZSW bleef druk houden en hier door kwam Vedette / De Remise eigenlijk nooit goed in hun eigen spel. Wat resulteerde na 10 minuten spelen in een 2-0 voorsprong door Hamid Ouameur.
De Vedette begon aan te dringen maar FCZSW hield het goed dicht achterin met Moaud Ben Checkh, Mounir Raji, Mohammed Laghzal en natuurlijk Abdullah “Appie” Bergzhout, die na een combinatie met Nordin de stand op 3-0 bracht.
De enkel van Okki, de keeper, sloeg bij een aanval van Vedette dubbel en hij kon er eigenlijk niet meer op staan, maar ging toch door. Vlak voor de rust kreeg FCZSW/EV-Box nog een vrije trap die met links perfect werd ingeschoten door Mounir. 4-0 ruststand.
In de 2e helft golfde het spel wat heen en weer zonder echte noemenswaardige kansen voor beide teams . Na 10 minuten besloot Vedette zvv/De Remise 1 de keeper te vervangen door een speler, waarmee zij de druk meer wilden opvoeren. Gek genoeg resulteerde dit in 2 eigen doelpunten. Stand: 4-2 wat weer wat spanning in de wedstrijd bracht. FCZSW scoorde een minuut later 5-2- na een snelle combinatie van Mouad en Nordin waardoor die zijn2e doelpunt kon maken.
Met nog 5 minuten te spelen kreeg een speler van Vedette zijn 2e gele kaart waardoor zij met 1 man minder moesten spelen. FCZSW maakt er goed gebruik via een mooie combinatie tussen Mohammed “Laghi” Laghzal en Moaud Ben Chekh die de eindscore bracht op 6-2. Man van de wedstrijd was toch de keeper Oktay “Okki” Gülüm die bleef spelen ondanks zijn blessure.

november 6, 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.