Na de overwinning van afgelopen vrijdag op Amersfoortse Boys 2 zal FCZSW 1 de huid vanavond duur willen verkopen wanneer het Amsterdamse TOB 1 op bezoek komt.
Het uit Amsterdam Noord afkomstige TOB staat op de 11e en hiermee op een na laatste plek terwijl FCZSW op de 7e plek staat. De wedstrijd is er een voor de 1e periode. Er zijn in totaal 3 periodes. Het maximaal haalbare is een periode titel waarin het aan het eind van de rit nog promotie wedstrijden zouden kunnen worden gespeeld. Er blijkt een duidelijk tweedeling te zijn in de poule. De beduidend sterkere ploegen staan in de top 6 en de ietwat mindere goeden staan op positie 7 t/m 12. Het eerste team is net te sterk voor de lagere regionen en komt nog ietwat te kort om in het bovenste rijtje zichtbaar te zijn. Op 12 november start de reeks voor de 2e periode; dan speelt FCZSW 1 wederom thuis tegen Annour Madiba 3.

Hopelijk kan het team van Samir Raji een goeie reeks neerzetten nu er op papier een aantal gelijkwaardige tegenstanders op het programma staan. Vanavond begint de wedstrijd om 20:50 uur.
FCZSW/COVEBO 1-rksv TOB 1 sporthal Zaanstad-Zuid in Zaandam. Zoals altijd is de sporthal gratis en voor iedereen toegankelijk.

november 5, 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.