FCZSW jo10 presteert goed op TG indoortoernooi 2019

Zondag 23 december speelde het gelegenheidsteam van FCZSW JO10 mee met het Talent Goals Indoor, het zaalvoetbaltoernooi dat jaarlijks wordt georganiseerd in Topsporthal De Koog in de Zaanstreek. Van 14 tot 17 uur konden we de borst nat maken voor 5 wedstrijden van 15 minuten op een 1/3e veld in de breedte. Coach Eric Pirovano en zijn mannen werden zwaar ingedeeld.
De poule met 6 teams bestond uit: Chaara FA, AS`80, FCZSW, Soccerplus SA, Nieuw West United, Born To Play.

Met een prima selectie met Dees, Levi, Mick, Miles, Deyan, Vince en Cas werden we in dit top toernooi zwaar ingedeeld. Helaas troffen we door lastminute afzeggen van GVGPST een vervangend team in onze poule dat duidelijk kampioen werd in de vorm van CHAARA Football Academy. Dit team bestond uit jongens die al bij een top BVO team spelen. We werden dan ook helemaal weggevaagd en verloren geheel terecht met 0-15!! Waar waren we beland vroegen we onszelf af. Zonder vaste keeper en het welbekende doorwissellen van spelers op doel moesten we ons als team herpakken.

Dat lukte prima want de volgende twee wedstrijden tegen AS`80 en Soccerplus SA wisten we met twee doelpunten verschil te winnen. De daaropvolgende wedstrijd was er een tegen het fysiek en technisch sterke Nieuw West United. Hierin voetbalden we prima mee maar kwamen net tekort en verloren met 1-3. In de laatste wedstrijd wisten we de 3e plek in de poule veilig te stellen door te winnen van Born to Play. Al met al een leerzame middag met een prima resultaat. Jongens grote klasse en bedankt voor de inzet!

december 24, 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *