Vrijdag 11 oktober zal FCZSW/COVEBO 1 zichzelf in de eerste klasse-B moeten herpakken tegen AGB uit Amsterdam. Afgelopen woensdag kreeg FCZSW/COVEBO 1 namelijk een oorwassing van jewelste.
Er werd in sporthal Oostenburg in Amsterdam tegen WV-HEDW met maar liefst 15-2 verloren. Na een 3-1 rust stand werd er in de tweede helft open huis gehouden en kon het gebeuren dat het doelsaldo flink nadelig is. Het was de eerste nederlaag van het seizoen.

De tegenstander van aankomende vrijdag staat een plek onder ons op de 8e plek terwijl onze jongens op de 7e plek staan. FCZSW behaalde uit 4 wedstrijden 5 punten terwijl AGB 4 punten wist te verzamelen. Beide ploegen zijn ongeveer even sterk dus kan het wel eens een heel interessant duel worden. Vorige week verloren de Amsterdammers met 6-5 van zvv Volendam. In de tweede wedstrijd werd er een knappe overwinning tegen WV-HEDW.(6-4) behaald. De eerste wedstrijden van het seizoen ging met 0-4 van Ara Cora Kingdom verloren.De wedstrijd van aankomende vrijdag begint om 21;10 uur in sporthal de Tref in Zaandam. Vanaf 1 november kan FCZSW/COVEBO 1 weer terecht in sporthal Zaanstad-Zuid in Zaandam.

De entree is gratis en sporthal de Tref is gelegen in plan Kalf. Het adres van de sporthal luidt: Drielse Wetering 84 1509 KR Zaandam

oktober 7, 2019