Afgelopen vrijdag speelde FCZSW/ZITOTEER.NL 1 het eerste uitduel in Amsterdam Noord in sporthal de Weeren tegen VNS United.

Dit team speelde vorig jaar ook 2 keer tegen ons en werd; toen nog spelend onder de naam OSV ; kampioen van de 2e klasse. Ons huidige team promoveerde ook echter via de nacompetitie.

Afgelopen vrijdag werd het een wedstrijd met 2 gezichten; Coach Peter Weisz stond in de rust met 3-0 achter hetgeen zorgde voor een flinke dreun. Gelukkig gaven de Zaankanters niet op en kwam het zelfs op wonderbaarlijke wijze op een 3-4 voorsprong. Met nog 1,5 minuut op de klok en een man minder door het zien van de gele kaart wist de thuisploeg in de laatste minuut nog op gelijke hoogte te komen. Met een gemengd gevoel kon er een puntje bijgeschreven worden hetgeen goed is voor een 2e plek in het klassement. Vier punten uit twee duels is helemaal niet verkeerd voor een promovendus en wellicht valt er nog iets te halen in de 1e periode. Aankomende vrijdag kan het team zich opmaken voor een duel in Sporthal Zaanstad Zuid om 21:10 uur tegen Golden Stars 5 uit Amsterdam.

september 26, 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *