Met lichte blessures en 2 man afwezig begon FCZSW 1 strijdlustig aan de wedstrijd tegen degradatie of wellicht nog het spelen van na-competitie.
Vrone 1 stond op de 2e plaats en wanneer Volendam zou verliezen konden zij nog kampioen worden. Vrone 1 opende de score. 0-1. FCZSW zette meer druk. Een strakke pass van Mouad en Abdellah trok, met nog 13 min te gaan in de 1e helft, de stand gelijk. 3 min later scoorde Vrone de 1-2. Spel ging over en weer, maar een lange uitgooi van doelman Lesley werd in de 21e minuut prachtig ingekopt door Mouad. 2-2.
FCZSW speelde na de rust vanuit de verdediging en een slim balletje van Mo Laghzal resulteerde in een doelpunt van Miguel. 3-2 voor FCZSW! 8 min voor het einde trok Vrone de stand gelijk. 4 min voor het eind werd het 3-4, en zelfs 3-5. Strijdend ten onder. Winst had helaas ook niets meer uitgemaakt omdat VNS United die 2 na laatste stonden hun wedstrijd in Amsterdam tegen HV/Veerhuys 2 wel wonnen. Al met al een teleurstellend seizoen maar wel een schat aan ervaring rijker. Volgend jaar gaat FCZSW/EVBOX 1 weer proberen mee te draaien in de subtop van de 1e klasse en wellicht lukt het om weer terug te keren in de hoofdklasse van de KNVB zaalvoetbalcompetitie.

april 23, 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *