Eerste nederlaag van het seizoen voor FCZSW 1 een feit

Afgelopen vrijdag trof FCZSW/ZITOTEER.NL 1 de formatie van VNS United 1 uit Amsterdam.

Het betrof een duel tussen de koploper van de 1e klasse KNVB tegen het laaggeklasseerde VNS. Dat de Amsterdammers het de koploper moeilijk wilde maken was al te zien aan de professionele voorbereiding en het aantal wissels dat er op de bank zaten. Met gemak hadden er twee teams opgesteld kunnen worden.

Bij FCZSW liep het deze wedstrijd zeer moeizaam maar kwam het door een doelpunt van Ali el Ghazali wel op voorsprong. Het werd een alles behalve makkelijke avond want zonder de geblesseerde Mounir Raji bleek het achterin een gatenkaas. VNS United zette volop druk en was erg scherp aan de bal. Uiteindelijk werd er vrij kansloos verloren en stond het vlak voor tijd zelfs 2-7 en dreigde een oorwassing. Dat het uiteindelijk nog 4-7 werd was een wonder. Hiermee leed het team van coach Peter Weisz de eerste nederlaag van het seizoen. Het geluk was dat de nummer twee in de poule zvv Volendam ook verloor in de derby tegen Zvv Sandow uit Purmerend.

Aankomende vrijdag volgt de uitwedstrijd in Amsterdam tegen Golden Stars en zal het de 9 punten voorsprong moeten bewaken.

 

Foto; een van de vele aanvallen van VNS United 1 in het duel tegen FCZSW 1

januari 23, 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *