Op zondag 23 december speelt Zaalvoetbalvereniging FCZSW met een jeugd team jo10-1 mee met het kerst zaalvoetbaltoernooi van Talentgoals. Het betreft een team met jongeren geboren in 2009 waarvan de meesten ook op veld bij Sporting Krommenie spelen. De heren hebben er erg veel zin in om weer in het blauw-witte tenue van FCZSW in aktie te komen! Hieronder de informatie over het toernooi.

TALENT GOALS INDOOR 2018
december 23 december Zaalvoetbalvereniging FCZSW.

Sinds jaar en dag organiseren wij weer de bekende Talent Goals zaalvoetbaltoernooien tijdens de kerstvakantie voor de beste jeugd teams van regio West 1 en daarbuiten. Ook dit jaar bieden wij deze toernooien weer aan en net als het afgelopen jaar organiseren wij het in Topsportcentrum De Koog in Zaandam (op circa 15 minuten van Amsterdam). Wij zijn erg trots dat wij onze toernooien kunnen voortzetten op deze unieke accommodatie.
De toernooien zijn bestemd voor verschillende leeftijdscategorieën en zullen allemaal sterk bezette toernooien zijn. De ervaring leert dat de meeste deelnemers uitkomen in de divisie, hoofdklasse of 1e klasse competities. De toernooien duren een hele dag of een dagdeel, dit is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Elk toernooi bestaat uit de poulewedstrijden en vervolgens worden er kruisfinales gespeeld, die strijden voor een plek in de finale. Alle wedstrijden zullen 1x 15 minuten duren en we spelen op onze toernooien 5 tegen 5 (inclusief keeper).
De kosten voor deelname zijn zoals elk jaar € 95,00 per team, hierbij zit ook een lunchpakket voor elke deelnemer. Wanneer één club vier teams (of het meervoudige hiervan) inschrijft krijgt u korting, deelnamekosten zal dan € 350,00 zijn (i.p.v. 4 x € 95,00). Onze toernooien zijn snel gevuld, vorig jaar namen maar liefst meer dan 75 teams deel aan het Talent Goals Indoor. Daarom vragen wij u om uw team(s) zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 1 december 2018 in te schrijven via 06-27228687 of toernooien@talentgoals.nl.
Het inschrijfgeld kan overgemaakt worden naar NL60INGB0006735590 ten name van Talent Goals onder vermelding van de clubnaam en team(s).
Agenda
Zondag 23 december 2018

13.00-16.00 uur O10-selectie teams
Kosten per team €95 Bron: talentgoals.nl

november 28, 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *