Zaanstad- De dames 1 van FC Zaanstreek kwamen vandaag bij elkaar voor de teamspirit en om zichzelf voor te bereiden op het nieuwe zaalvoetbalseizoen 2020-21. In het Westfriese Spierdijk leefden de dames zich uit op de Voetgolfbaan. Het weer zat mee en het parcours van maximaal 100 meter holes met veel obstacels vroeg om precisiewerk. Het bleek het perfecte groepsuitje voor de meiden; sportief, uitdagend en vooral heel gezellig. Voor de dames van FC Zaanstreek krijgt dit zeker een vervolg.

Ook spraken de meiden over zaalvoetbal en kwamen tot een conclusie. Er zijn wat meiden afgehaakt en een enkeling redt het lichamelijk niet meer. Hierdoor is het team voor het aankomende seizoen op zoek naar twee echte versterkingen. Meiden die goed kunnen voetballen en ook technisch en conditioneel mee kunnen. De gemiddelde leeftijd van de dames gaat richting de 40 en ook moet er wel eens tegenstand worden geboden aan jonge meiden van begin 20 jaar.

De meiden starten de competitie op vrijdag 11 september om 20:20 uur met een `uitwedstrijd` tegen Fortuna W in Sporthal Wormer.

augustus 2, 2020