Zaanstad- Ieder jaar wordt zo rond de periode juni/juli gevraagd de contributie in te plannen. Zo ook dit jaar weer. Alleereerst de complimenten over hoe de betalingen ook het afgelopen jaar weer zijn gedaan. Dit geeft ons de mogelijkheid de zaken goed te regelen waardoor wij zoals ieder jaar iets terug doen voor onze leden in de vorm van een sportitem of eenmalige huur van de zaal voor een oefenwedstrijd. Ook proberen we zo veel mogelijk scheidsrechters op de duels in te plannen. Helaas lukt het nooit voor de volle honderd procent een scheidsrechter aan te stellen maar we doen ons best dit zoveel mogelijk te beperken.

Inmiddels zijn de contributie verzoeken weer verstuurd. Zaalvoetbalvereniging FCZSW/FC ZAANSTREEK heeft de contributie verzoeken voor het seizoen 2020-2021 vandaag via clubcollect verzonden. De contributie van 99 euro (KZZ) of 150 euro (KNVB) kan hierdoor in maximaal vier termijnen worden voldaan. De leden krijgen een sms,en/of email binnen met een link. Ieder lid kan zelf zijn gegevens nalopen en via bijvoorbeeld ideal betalen. Zoals ieder jaar geldt; no pay, no game. Dit houdt in dat een lid pas lid is als er een (aan)betaling is gedaan voor 1 september. Wij hopen net als ieder jaar weer op een ieders begrip.

Mocht je nog geen sms of email hebben ontvangen dan kan er te allen tijde ook rechtstreeks naar het rekeningnummer van de zaalvoetbalclub worden overgemaakt; Zaalvoetbalvereniging FCZSW/FC ZAANSTREEK IBAN NL52 RABO 0302 7406 78.

De gegevens staan ook onderop deze website. Mocht je nog verdere vragen hebben dan kun je altijd emailen op info@fczaanstreek.nl of info@fczsw.nl of bellen of whatsappen onder het clubnummer 06-53334163.

juni 26, 2020