Gisteravond kon de vlag uit na de KNVB uitwedstrijd van FCZSW/ZITOTEER.NL 1 tegen AC Kingdom 2.

In sporthal Ookmeer in Amsterdam West was het een gelijk opgaande wedstrijd. Kingdom beschikte over een geheel nieuw team als in het begin van het seizoen; het team werd namelijk bijna opgeheven en kon wekelijks met moeite een team op de been brengen.

Voor de Zaankanters van coach Peter Weisz was dit een aparte wedstrijd; eerder kwam het team in Amsterdam opdagen en werd er uiteindelijk niet gespeeld; de inhaalwedstrijd op woensdag avond 21:55 uur was niet ideaal en met moeite kon er een 7 koppig team op de been worden gebracht; met een tweetal invallers Wouter Kos en Samir Raji. Verder waren de vaste waarden Ali el Ghazali, Mouad Ben Check,  Abdellah Bezghout Mounir Raji en Ali Ouameur wel actief. Het eerste elftal van AC Kingdom komt uit in de eerste divisie, het tweede elftal van Kingdom wat woensdag avond paraat stond had enkele spelers in de gelederen die absoluut al eens aan dat niveau hebben geroken.

Desalniettemin zegevierde het vlaggeschip van FCZSW/ZITOTEER.NL en behaalde het hiermee de 1e periodetitel. Omdat dit een inhaalduel betrof voor de 8e en tevens laatste wedstrijd om de 1e periode kan nu pas een klein feestje worden gevierd. Inmiddels zijn er 11 wedstrijden gespeeld en is het team nog steeds ongeslagen. Slechts twee gelijke spelen en 9 overwinningen en met een gat van 6 punten op de nummer twee ZVV Volendam 3 kan het wel eens een heel mooi seizoen worden.

december 22, 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *