FC Zaanstreek

logo futsal fc zaanstreek

FC Zaanstreek 1 in Den Helder zonder wissels onderuit tegen FC Pellor

Zaanstad- De wedstrijd hadden ze het liefst niet gespeeld en verplaatst. Helaas bleek dit een niet te realiseren wens en zat er niets anders op dan geïmproviseerd naar Den Helder af te reizen.

Aanvoerder Mouad Ben Chekh was aanwezig met invalkeeper Joshua en de jongste debutant ooit in het eerste elftal van FC Zaanstreek. Ilias Gueniouen maakte op 15 jarige leeftijd zijn debuut voor het vlaggenschip van de Zaankanters. De formatie uit Zaanstad hield lange tijd stand maar moest in de slotfase capituleren voor de geelzwarten. Het duel eindigde in 6-1 maar lange tijd mocht de FC stiekem hopen op een klein wonder. Pas tien minuten voor tijd werd de ban door de ploeg uit Den Helder gebroken.

Met nog twee finales te gaan is nacompetitie voetbal het hoogst haalbare. Tenzijn onze jongens volgende week weten te winnen in Haarlem. In theorie van Triple Threat namelijk nog worden ingehaald. Het verschil is met nog twee duels te gaan vijf punten. Maar de laatste twee duels winnen is dan absoluut noodzakelijk. Te beginnen volgende week vrijdag in sporthal De Koog. Dan komt hekkensluiter De Ruif/zohip.nl op bezoek in Koog aan de Zaan.