FC Zaanstreek

logo futsal fc zaanstreek

Futsal competitieaanbod 2024/’25 via aanvoerdersapp gecommuniceerd.

Zaanstad- Het competitieaanbod geeft in één overzicht de belangrijkste informatie over het competitieaanbod per district. Een pdf is begin deze week via de aanvoerders app gecommuniceerd.

Het competitieaanbod per district voor seizoen 2024/’25 voor veldvoetbal en futsal is gepubliceerd en dat betekent dat spelers en teams zich op moeten maken voor beslissingen voor het volgende zaalvoetbalseizoen. Wil het team door, moeten er spelers worden ingeschreven of overgeschreven. Wie moeten er opzeggen? En als we door willen spelen wie, wat waar en in welke klasse? Er wordt in ieder geval gespeeld in de KNVB competitie. Dat kan zijn de a of b categorie, de Zaanse hallencompetitie, 7 tegen 7 35+ veld of jeugdzaalvoetbal in de leeftijdscategorie jo11-jo13-jo15-jo17 of jo19.

Het competitieaanbod geeft in één overzicht de belangrijkste informatie over het competitieaanbod per district, bijvoorbeeld welke klasse er in welke leeftijdscategorie worden aangeboden. Deze informatie is ook handig om te gebruiken bij de teaminschrijvingen voor het nieuwe seizoen.

De teaminschrijving start op 30 mei en duurt tot en met 18 juni 2024.