FC Zaanstreek

logo futsal fc zaanstreek

FC Zaanstreek jo17-2 speelt uitduel op vrijdag 3 en maandag 6 mei

Zaanstad- Dat de jo17-2 van FC Zaanstreek in een serieus avontuur is gestapt mag duidelijk zijn. Vorig jaar werd het team kampioen als jo15-1 en was het wellicht te laag ingedeeld, in de tweede seizoenshelft als jo17-2 is daar geen sprake van. Uitdagingen genoeg en de ploeg heeft zich sterk herpakt.

De ploeg van coach Thomas is de laatste paar weken goed bezig. Er werd onlangs gewonnen van sterke ploegen als sv Hattrick Haarlem en koploper Bluedesk. Vrijdag 3 mei gaan de Zaankanters naar de Deimoshal in Heerhugowaard om daar een goed resultaat neer te zetten. Met veel afwezigen zal het team de huid toch duur moeten gaan verkopen.

Ook aankomende maandag wacht een sterke tegenstander. In sporthal De Meent in Alkmaar zal op maandag 6 mei stand moeten worden gehouden tegen titelkandidaat AFC’34 jo17-1. Een fikse uitdaging maar de jonge Zaankanters zullen strijden voor wat ze waard zijn. Daarna wacht nog een uitduel tegen Avenhorn (vrijdag 24 mei) en wordt er thuis afgesloten tegen AFC’34 jo17-1(vrijdag 31 mei).