De blauw-witten van FCZSW/EVBOX speelden een matige pot voetbal. (Foto: Peter Weisz/FCZSW)

ASSENDELFT – De selectie van FCZSW/EVBOX reisde vrijdag 6 april voor een duel in de hoofdklasse van het zaalvoetbal af naar Wognum. Daar speelden de mannen tegen de middenmoter Wognum Nicols 1. Een succesverhaal werd dat niet en door deze nederlaag moet het team van Peter Weisz hopen op een wonder om het vege lijf te redden.
FCZSW/EVBOX begon beroerd aan de wedstrijd. Dankzij twee beginnersfouten stond het al snel 2-0. Niets lukte en er was veel onnodig balverlies. Ook de tactiek was niet de winnende. In de einduitslag bleef het bij 2-0 voor Wognum. Daarmee bewijst FCZSW/EVBOX 1 zich geen goede dienst. De Zaankanters staan drie punten achter op directe concurrent VNS United 1, die op de veilige tiende plaats staan. Voor zowel FCZSW/EVBOX als voor VNS United 1 staat er nog één van de 22 duels op het programma. De Assendelvers moeten vrijdag 20 april thuis zien te winnen van titelkandidaat en nummer twee Vrone 1, terwijl VNS United 1 thuis moet verliezen van HV/Veerhuys 2. Dan is FCZSW/EVBOX er echter nog niet. Het doelsaldo is met -15 net even beter dan dat van de concurrent, die op -18 staat. Het doelsaldo moet in het voordeel van FCZSW/EVBOX blijven.
Mogelijk kan de situatie rond de nummer laatst, de nummer twaalf op de ranglijst Knooppunt ’t 4, uitkomst bieden. Zij zijn een aantal keren niet komen opdragen, waardoor mogelijk alle punten die de clubs in de competitie tegen dit team hebben behaald, wegvallen. FCZSW/EVBOX verspeelde punten aan de hekkensluiter in de landelijke zaalvoetbalhoofdklasse.

april 9, 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *