Het Amsterdamse Plein`83 bleek een obstacel voor het vlaggeschip van FCZSW/COVEBO 1; De formatie van coach Samir Raji ging afgelopen maandag lelijk onderuit.
Het werd maar liefst 0-4 en dat was een geflatteerde uitslag. Maar de ploeg had het aan zichzelf te danken. Achterin werd teveel ruimte weggegeven waardoor Plein`83
via de counter kon scoren. De oraganisatie klopte een paar keer niet en dat werd FCZSW 1 fataal. In de rust keek het tegen een 0-2 achterstand aan en dat kon de ploeg in de 2e helft na vol op de aanval te hebben gespeeld niet meer goedmaken. Er werd geforceerd om de aansluitingstreffer aan te tekenen maar de keeper van Plein`83 2 bleek een sta in de weg te zijn. In de slotfase werd de wedstrijd pas beslist toen het 0-3 werd. dat in de slotminuut de 0-4 nog werd gescoord was extra pijnlijk. Met nog een wedstrijd te gaan in en tegen Volendam is het afwachten geblazen of er mag worden opgemaakt voor de nacompetitie. FCZSW 1 eindigt op de 4e plek in de competitie maar de periodetitels wijzen uit wie er nacompetitie mag gaan spelen. Woensdag 10 april speelt FCZSW de laatste competitie wedstrijd van het seizoen in de Opperdam in Volendam.

april 3, 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *