Zaanstad- Voor sommigen is ie al even bezig, anderen moeten er nog even op wachten: de zomervakantie!

Met de recente versoepelingen van de coronamaatregelen in het achterhoofd kijken we langzaam vooruit naar het nieuwe (zaal)voetbalseizoen waarin we weer ‘gewoon’ kunnen voetballen.

Maar eerst dus de zomervakantie, die je dit jaar vanaf augustus misschien wel grotendeels doorbrengt op de voetbalclub die openblijft? Al speelt de selectie, de teams van FC Zaanstreek 1 & 2 wel nog wat oefenwedstrijden in de maand juli.

En als het een beetje meezit krijgt FC Zaanstreek een ‘eigen locatie’ in Westknollendam in de Karnemelksepolder. De locatie waar ook zaterdagvereniging Blauw Wit W is gevestigd. Daar kan vanaf 6 augustus iedere donderdagavond van 20.00 uur tot 21.30 getrained worden en daar spelen twee veteranen teams, de ene op vrijdag avond en de ander op zondagmorgen, de wedstrijden. En bovendien staat daar een kleine indoorhal waar de plofbal ook prima tot zijn recht komt.

Wat je ook gaat doen, wees verstandig en geniet van een mooie zomer en de laatste nieuwtjes op onze website fczaanstreek.nl We zien je weer aan de start van volgend seizoen! Dan gaan we Samen voor de winst.

juli 19, 2020