Zaanstad- Nu de zomervakantie is ingegaan en de situatie totaal anders is dan voorgaande jaren houden wij jullie op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot de voorbereiding.
Het eerste elftal zal volgende week al zijn eerste oefenpot spelen. Dan komt Hovocubo 2 op bezoek naar Zaanstad. Dit zal dan de officieel eerste wedstrijd zijn die er wordt gespeeld onder de aangepaste naam FC ZAANSTREEK. Verder oefent het 1e team nog tegen het 2e en reist het begin augustus nog af naar sporthal de Weren om tegen eerstedivisionist VNS United aan te treden.
De exacte data volgen volgende week op deze website.

Vanaf augustus is het mogelijk dat teams op donderdag avond kunnen trainen. Dit is mogelijk om de velden van cvv Blauw Wit W. De trainingsdata zijn
Donderdag: 6-13-20-27 augustus. Het complex is dat van Blauw Wit in Westknollendam. Ook de 35+ veld veteranen die op half veld 7 tegen 7 spelen kunnen hun opwachting maken.

Op vrijdag 28 augustus organiseert FC ZAANSTREEK het jaarlijkse Kickofftoernooi waarin leden de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan het zaalvoetbaltoernooi.
Het toernooi begint om 19 uur en duurt tot 22 uur. Ook de jeugd zal hierin betrokken worden. Vanaf 19;00 uur trapt de jeugd dan af in een onderling toernooi.
Van 20 tot 22 uur is het de beurt aan de senioren. De locatie volgt nog en het horeca gedeelte zal geopend zijn.