Per omgaand sluit fieldpro Sportballen zich aan bij de FCZSW businessclub van 50. Hieronder een korte omschrijving van het merk.
Wij hopen op een mooie samenwerking en zullen per volgend seizoen met wat voetballen van fieldpro spelen

Over Fieldpro
Fieldpro is ontstaan uit een idee van Hayk en Stephan Simons, de oprichters van Fieldpro. De problemen die werden ondervonden, na een grondig onderzoek bij voetbalverenigingen in Nederland, zijn:

– Verenigingen die veel ballen kwijtraken en verliezen.
– Verenigingen moeten kosten verlagen om te kunnen overleven in deze zware tijden.
– Sponsors haken sneller af en willen graag op een innovatieve manier sponsoren.

Fieldpro levert een uniek concept voor voetbalverenigingen, waarmee u de inkomsten kunt verhogen en de kosten voor de vereniging kunt verlagen. Geen overbodige luxe in deze tijd waarin het moeilijk is sponsoren te vinden en te behouden.

Waarom Fieldpro trainingsballen?
Fieldpro biedt een nieuw fenomeen: sponsoring van trainingsballen met logo van de vereniging.

• Uitstekende kwaliteit
Natuurlijk voldoen de trainingsballen aan alle eisen die de FIFA stelt en zijn ze minstens zo goed als de andere bekende merken. In de praktijk is gebleken dat alle jeugdspelers (van de Fjes tot de A-junioren) en alle senioren een voorkeur heeft voor de trainingsballen van Fieldpro.
• Logo van de vereniging
Fieldpro plaatst het logo van uw vereniging op de trainingsballen. De ervaring leert dat, door dit sociale aspect er veel minder ballen van de vereniging “verdwijnen”. Verenigingen hoeven jaarlijks minder ballen te bestellen en de kosten dalen.
• Mooi Ontwerp
Fieldpro produceert voetballen met een opvallend en mooi ontwerp. Vooral de jeugd heeft hierdoor een voorkeur voor onze trainingsballen. Bijkomend voordeel is dat de trainingsballen veel makkelijker terug te vinden zijn en er veel minder ballen zoek raken. Fijn voor de trainers en goed voor de vereniging!
• Extra inkomsten voor de vereniging
Fieldpro geeft verenigingen de mogelijkheid om een logo van de sponsor op de bal te plaatsen. Dit is voor een sponsor een unieke manier om zijn/haar favoriete vereniging financieel te steunen, Een win-win situatie. Het sponsoren van ballen blijkt zeer aantrekkelijk. Met een aantrekkelijk sponsorpakket wordt een sponsor snel over de streep getrokken om de vereniging te steunen. Resultaat: extra inkomsten voor de vereniging.
• Scherp geprijsd

Fieldpro laat de voetballen direct produceren door een gerespecteerde fabrikant. Hierdoor kan Fieldpro scherpe prijzen aanbieden aan voetbalverenigingen.

februari 28, 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *