Om als speler met je ploeg te degraderen is natuurlijk nooit leuk. Als speler, team en vanuit de organisatie willen wij zo hoog mogelijk spelen en zoveel mogelijk punten pakken.
Het afgelopen seizoen verliep niet zoals we ervan hadden verwacht. Organisatorisch gaan we zaken nog beter proberen aan te pakken. We gaan niet bij de pakken neer zitten en gaan na goed overleg toch door met een 1e elftal in de 1e klasse KNVB. Er is een vrij smalle basis en de groep dient ietwat te worden uitgebreid waardoor we wat nieuwe spelers graag zouden zien komen.

Daarnaast zullen we de wedstrijden op maandag avond afwerken, zeer waarschijnlijk in sporthal de Koog in Koog aan de Zaan.

Mocht je interesse hebben en het niveau aan te kunnen dan kun je dit ons altijd melden. We spelen in de voorbereiding een tal van wedstrijden en mogelijk een paar trainingen.
De selectie zal worden begeleid door Samir Raji en Ralph Kerssens. Mocht je vragen of interesse hebben dan kun je te allen tijde contact opnemen per email via info@fczsw.nl of
bel of whatsapp naar 0653334163.

juni 8, 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.