Hieronder wat nieuws van onze hoofdsponsor Regio College. Afgelopen week werd de nieuwe sporthal feestelijk geopend en ook wij als FCZSW hopen hier eens een proeftraining te kunnen afwerken.

Wethouder Jeroen Olthof opende 26 november j.l. de nieuwe sporthal van het Regio College in Zaandam op feestelijke wijze. Samen met Wim van Amersfoort, voorzitter van het College van Bestuur van het Regio College, verrichtte hij de openingshandeling door een bal in het doel te schieten waarna een wolk van ballonen de zaal vulde.

Na de openingshandeling lieten enthousiaste leerlingen demonstraties zien van de diverse sportmogelijkheden, waaronder de klimwand en fitnessapparatuur. Het Regio College is trots op haar nieuwe sporthal die niet alleen in gebruik is door deelnemers van de opleiding Sport en bewegen, maar ook door andere mbo-opleidingen. Volgens Wim van Amersfoort neemt sport en beweging een belangrijke plaats in bij het Regio College.
Bij de bouw van de sporthal is creatief omgegaan met de ruimte om een royale zaal te kunnen realiseren en tegelijkertijd de parkeergelegenheid te kunnen behouden. Dit is gelukt door het geheel op zes meter hoge palen te plaatsen. Het resultaat is een sporthal waar deelnemers en docenten dit hele schooljaar al met veel plezier gebruik van maken.

bron: website rodi.nl

november 28, 2014

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.