KROMMENIE – Het zaalvoetbalseizoen is nog in volle gang, maar het eerste van FCZSW heeft alvast een nieuwe trainer. Jan Pool staat vanaf volgend seizoen aan het roer bij de selectie van de Zaanse zaalvoetbalclub. De oefenmeester (46), die momenteel nog de zaalvoetballers van WSV’30 coacht, heeft serieuze plannen.

Pool heeft er veel zin in om met de mannen van het eerste aan de slag te gaan. “Ik vind het hartstikke leuk en het wordt een interessante uitdaging. We willen ons niveau omhoog krijgen en op termijn de hoofdklasse halen. Dat groeien is ook gewoon het mooiste wat er is.” De huidige selectie komt momenteel uit in de tweede klasse van de KNVB-competitie en gaat zeer waarschijnlijk play-offs om promotie spelen.

Pool speelde zelf jarenlang op het veld bij Zaandijk en later voor Saenden. In de zaal voetbalde hij van zijn 17de tot zijn 38ste bij The Counters. Gestopt is het voetbaldier Pool nog zeker niet. Hij komt nu uit voor Café ’t Zonnetje. Daarnaast is Jan assistent-trainer van Tom Jansen bij Hercules Zaandam. Hij neemt bij deze vereniging het tweede elftal onder zijn hoede!

Hoofdsponsor
FCZSW meldt tevens dat er een nieuwe hoofdsponsor is gevonden. Vanaf volgend seizoen siert ZITO|TEER de tenues van de club. Daarmee volgt het bedrijf Lekkervroeg.nl op, dat dit jaar hoofdsponsor was.

maart 31, 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *