Zaterdag 8 juli staat het winkelcentrum De Saen in het thema van Spelend Bewegen. Alle kinderen uit de omgeving kunnen meedoen met verschillende sportverenigingen die gevestigd zijn in Assendelft of daar in de buurt. Vanaf 12.00 uur is iedereen welkom met als opening de onthulling van de prachtige randen rondom de bomen op het plein.

Pupillen tot 12 jaar en de G-atleten van AV Lycurgus zetten zich tijdens deze speciale dag in voor het goede doel. AV Lycurgus en Stichting Koken Eten Daten in Westzaan organiseren samen een sponsorloop. Door te sporten of met elkaar te koken, wordt de afstand tussen mensen kleiner en biedt de mogelijkheid tot het vergroten van de sociale contacten.

De opbrengst van de sponsorloop wordt door de Noord-Hollandse verzekeraar NH1816 verdubbeld in het kader van haar 200-jarig bestaan. Stichting Koken Eten Daten hoopt met de opbrengst een rolstoeltoegankelijk buitenterras te kunnen realiseren. AV Lycurgus hoopt de aanschaf van trainingsattributen voor de jeugd en de G-sectie te kunnen bekostigen.

De winkeliersvereniging van winkelcentrum De Saen heeft dit initiatief omarmd waardoor de sponsorloop plaats kan vinden in de straten en op het plein bij het winkelcentrum. Daar zal ook de foodtruck van Stichting Koken Eten Daten staan om super speciale sportieve hapjes en drankjes tegen een kleine vergoeding aan te bieden. De winkeliersvereniging zal fruit en water uitdelen aan de kinderen die meedoen met de sporten op vertoon van een activiteitenkaart.

De sponsorloop start om 15.00 uur met de leden van AV Lycurgus. Van 12.00 tot 17.00 uur kunnen alle kinderen aan de activiteiten van de overige sportverenigingen meedoen en zo hun activiteitenkaart vullen met stickers. Bij deelname aan minimaal 4 sporten krijgen de kinderen een medaille aangeboden door winkeliersvereniging De Saen.

De sportverenigingen die naast AV Lycurgus meedoen zijn: Fortuna, Dansschool Maaike, Krav Maga, Furore, Cromtigers, Manege Mulder en Zaalvoetbalvereniging FCZSW.

We zien alle kinderen uit Assendelft, Krommenie en andere Zaanse dorpen graag op 8 juli om er een hele mooie dag van te maken!

juli 7, 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *