Westknollendam- Alle avonden was het erg warm op de trainingsavonden die zaalvoetbalvereniging FC Zaanstreek in combinatie met Blauw Wit W in Westknollendam organiseerde. Het veld lag er prima bij en er waren genoeg personen om meestal met een mannetje of 20 te voetballen op een half veld met kleine doeltjes.

Tot nog toe zijn alle bezoekers van de voetbalavonden razend enthousiast. Het balletje ging al lekker rond en er werden volop fanatieke duels uitgevochten. Aankomende donderdag 27 augustus om 20:00 uur is het alweer de laatste trainingsavond volgens planning. De beide clubs ( Blauw Wit en FC Zaanstreek) gaan de aankomende week met elkaar in gesprek om te kijken of er voor de vrijdag avond 35+ 1 (7×7) en zondagochtend 35+1 (11×11) veteranen die in de eerste week van oktober hun opwachting weer mogen maken nog mogelijkheden zijn om in de maand september door te trainen.

Ook is de club bezig om te kijken welke spelers er in de zondag 35+ 1 (11×11) zo nu en dan hun opwachting kunnen maken en deel willen uitmaken van dit veldteam. Het seizoen 2020/21 is namelijk het eerste seizoen waarin FC Zaanstreek om 10:00 uur meespeelt in de Zaanse Veteranencompetitie met lokale tegenstanders uit de regio.

Foto onderschrift: Het schoeisel in orde maken zo vlak voor het trainingspartijtje op natuurgras

augustus 22, 2020