Zaanstad- De meeste leden die KZZ spelen hebben een sms bericht of email van Clubcollect ontvangen om de betalingen te voldoen. De betaling van de contributie voor seizoen 2020-2021 kan eventueel in 4 termijnen worden voldaan. Tenminste dit verzoek kan alleen worden gedaan als jou juiste email en 06 nummer bekend zijn. Je adres updaten kun je dan zelf regelen via de site clubcollect.com

De contributie betalingen druppelen binnen maar een groot deel van onze leden heeft nog helemaal geen aktie ondernomen. Mocht je eenvoudig en in één keer willen betalen omdat je bijvoorbeeld niets hebt ontvangen is het per uitzondering mogelijk het bedrag direct op het rekeningnummer van de vereniging over te maken. Dit graag onder vermelding van: Zaalvoetbalvereniging FCZSW/FC Zaanstreek op rekeningnummer NL52 RABO 0302 7406 78. Leden die KZZ spelen betalen 99 euro per seizoen, de mensen die KNVB spelen betalen 150 euro per seizoen. Spelers die hun(deel) betaling hebben ingeplaned of alles rechtstreeks hebben voldaan zijn dan ook per direct speelgerechtigd. Voor degene die dit nog niet hebben geregeld geldt; no pay, no game. Maar uiteraard gaan we ervanuit met de service die we bieden vanuit de club om in termijnen te betalen dat dit uiteindelijk zal worden afgehandeld voor 1 september. Deze spelers kunnen dan ook gebruik maken van alle faciliteiten die de club biedt zoals trainen vanaf 6 augustus op het veld bij Blauw Wit, iedere donderdag avond in augsutus. En deelnemen aan het KickOfftoernooi op vrijdag 28 augustus in Trias. Informatie hierver ontvang je via je aanvoerder. Ook heb je recht op een compleet nieuw clubtenue welke op bovenstaande datum zal worden uitgereikt. Ook kunnen leden gratis meespelen op de extra veteranen 7 tegen 7 competitie op het veld of in de zondagochtend competitie op veld. Dit start eveneens medio september. Hierover volgt later meer informatie via deze website.

Alvast bedankt en de volledige clubgegevens staan onderop deze website nog eens vermeld. Alvast een fijne zomer gewenst en hopelijk tot snel.

juli 10, 2020