De tijdwaarneming diensten voor FC ZAANSTREEK/COVEBO teams seizoen 2019/2020 zullen plaatsvinden in het Trias Sportcentrum in Krommenie. Vaak begint deze om 19:10 uur. Gelieve altijd 10 minuten voor aanvang aanwezig zijn om alles klaar te zetten. Het betreft dan een aantal handelingen, zoals: het bijhouden van de score, het invullen van de wedstrijdformulieren en het controleren van de spelerspassen en het klaarzetten en na afloop wegrijden van de doelen.

Gelieve na afloop alles in de daarvoor bestemde envelop te stoppen en de volle envelop daarna in de brievenbus te gooien. Deze retour envelop kan bij de zaalbeheerder worden afgehaald maar zal veelal al klaarliggen. Let er goed op dat na afloop het ingevulde formulier ook moet worden door ge whatsappt naar
het mobiele 06 nummer dat op het formulier staat.

na afloop van de laatste wedstrijd moeten de doelen worden weggereden naar het materialen hok. Een KZZ wedstrijd duurt 2x 24 minuten! (Knvb duels duren 2x 25 minuten) Voorkom onnodige boetes en zorg ervoor dag je tijdig aanwezig bent; de eventuele boete wordt doorberekend aan het team, zie de boetelijst op deze website.

Programma FC ZAANSTREEK/COVEBO teams tijdwaarneming 2020 in Sportcentrum Trias in Krommenie.

speeldag datum aanvangstijd sporthal tijdwaarnemer

GEEN PROGRAMMA IVM HET CORONAVIRUS TOT NADER ORDE!

Graag om 19;00 uur aanwezig om de doelen, banken en scorebord klaar te zetten om zo de wedstrijden exact om 19;10 te laten starten. Dit om uitloop van wedstrijden te voorkomen dient de klok echt om klokslag 19;10 uur te lopen.
De aanvoerders zullen hierover voorafgaand ook nog bericht krijgen. Ieder team zal dit seizoen een keer aan de beurt komen voor de tijdwaarnemingsdienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *