Onze Sponsors

OOK SPONSOR WORDEN?

Overweeg om een gouden sponsor te worden en verbind je naam aan ons bloeiende zaalvoetbalteam! Met een bijdrage van 750 euro krijg je niet alleen onze diepe waardering, maar ook uitgebreide zichtbaarheid en erkenning. Als gouden sponsor heb je het privilege om jouw tekst te plaatsen op alle wedstrijdshirts van onze teams, waardoor je merk prominent wordt weergegeven bij elke wedstrijd. Daarnaast krijg je ruimte voor een stuk tekst op onze website, een volledige pagina in ons clubmagazine en een speciaal bericht op onze sociale media-kanalen. Word een gouden partner en laat je betrokkenheid bij onze club stralen!

Wil je onze club steunen en tegelijkertijd je merk promoten? Kies dan voor ons zilveren sponsorpakket voor 500 euro. Als zilveren sponsor mag je jouw tekst plaatsen op alle wedstrijdshirts van onze seniorenteams, wat zorgt voor een opvallende aanwezigheid tijdens de wedstrijden. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om een stukje tekst op onze website te plaatsen, een volledige pagina in ons clubmagazine te bezetten en een bericht op onze sociale media te delen. Sluit je aan als zilveren sponsor en versterk je band met onze zaalvoetbalgemeenschap!

Ook met een bescheiden budget kun je onze club ondersteunen en je merk onder de aandacht brengen. Het bronzen sponsorpakket van 250 euro biedt jou de kans om jouw tekst te plaatsen op alle wedstrijdshirts van onze seniorenteams, waardoor je zichtbaarheid krijgt tijdens de wedstrijden. Daarnaast krijg je ruimte voor een stukje tekst op onze website, een vermelding op een pagina in ons clubmagazine en een bericht op onze sociale media. Word een bronzen sponsor en draag bij aan het succes van onze zaalvoetbalclub!