Zaanstad- Het zaalvoetbal sportseizoen 2022-2023 is afgelopen en de zomervakantie is vandaag gestart. We kunnen terugkijken op een mooi jaar met diverse sportieve activiteiten, uitdagende toernooien en evenementen, interessante bijeenkomsten. Inmiddels zijn de contributie verzoeken via www.clubcollect.com de deur uit en hebben alle leden de mogelijkheid om eventueel in 4 termijnen het lidmaatschap te betalen. Ook dit jaar weer nieuwe wedstrijdshirts en is het mogelijk een eigen shirtsponsor te zoeken.

Een seizoen waarbij veel teams hun beste beentje weer hebben voor gezet en fair play hebben gespeeld. Veel spelers zijn lid geworden en met name het jeugdzaalvoetbal bij FC Zaanstreek zit in de lift.  Daardoor hebben we een aantal nieuwe teams kunnen begroeten en is het bestuur al enige tijd bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het regelen van tijdwaarneming, scheidsrechters, sponsorzaken en het inplannen van het clubmagazine 2023/2024. Ook het updaten van de ledenlijst was een aandachtspunt en wij vragen jullie dan ook om jullie gegevens via clubcollect.com te updaten. Ook de KZZ is grotendeels al betaald. Wat niet veel leden weten is dat wij nog voor de start van de competitie een groot bedrag aan inschrijving moeten voldoen aan de Koepel Zaalvoetbal Zaanstreek. Ook de KNVB wil dat alle teams aan het eind van het oude seizoen worden ingeschreven en dat de juiste spelers voor de teams goed staan. Dat gaat allemaal via het systeem Sportlink.nl Ook nieuwe spelers moeten worden ingediend in clubcollect en sportlink. Hetgeen veel tijd en energie vergt. De KNVB werkt met digitale wedstrijdformulieren terwijl de KZZ nog met een wedstrijdboekje en spelerspasjes werkt.

Oefenwedstrijden en Kick-off toernooi.

Ook dit jaar is het weer mogelijk om oefenwedstrijden in te plannen. Het Kick-off toernooi komt er ook weer aan alleen de data moeten nog worden bepaald. Wil je zelf een zaal huren kan dat altijd. Maar wil je dit via de club met korting doen dan zal je dit minimaal een week van tevoren moeten aangeven. Dit in verband met de zaalhuur aanvraag bij het Sportbedrijf. Teams krijgen dan een korting.

Vragen in de zomervakantie?
De verenigingsmensen waaronder veel vaste aanvoerders zijn ook tijdens de zomervakantie nog bezig om contact te houden. Zijn er vragen dan kun je veelal terecht bij je aanvoerder?

Heb je een algemene vraag, tips of suggesties? Mail dan naar info@fczaanstreek.nl

Wij hopen dat iedereen van de zomervakantie kan genieten en verwachten iedereen klaar voor de start weer terug te zien. Medio augustus zullen de zaalvoetbalactiviteiten opgepakt worden om flitsend van start te gaan. De zaalvoetbalcompetitie start in de eerste week van september.

Een fijne zomer en tot snel.

Bestuur FC Zaanstreek

juli 21, 2023