ZITO|TEER HOOFDSPONSOR FCZSW!

ZITO|TEER is vanaf het prille begin als sponsor betrokken bij FCZSW, mede door de samenwerking van oprichter Ralph Kerssens en de eigenaar van ZITO|TEER, Fred Henneke. Met Remco van Garderen zorgen zij alweer 9 jaar voor de organisatie van het Saentoernooi, een populair bedrijven-zaalvoetbaltoernooi.

“De doelstellingen van FCZSW sluiten volledig aan bij datgene waar ZITO|TEER voor staat en meegemaakt heeft: een snelle groei, stabiele organisatie, willen scoren en de beste willen zijn.” Aldus Fred Henneke. “Als shirtsponsor waren wij de afgelopen jaren gebaat bij de gegenereerde exposure voor ons bedrijf, met de resultaten van de club en de ambitie om uit te groeien tot de grootste en best presterende zaalvoetbalvereniging in de streek is dit het moment om de sponsoring breder te trekken. Een financiële injectie om de ambities van club en sponsor een stevige boost te geven”.

ZITO|TEER heeft zich de afgelopen jaren geprofileerd als dé partner voor industrie en retail/horeca op het gebied van verpakkingen, disposables, magazijninrichting en intern transportmiddelen. “Denken in oplossingen, resultaatgericht handelen en kostenbesparingen aandragen zijn speerpunten binnen onze bedrijfsvoering. Dat gecombineerd met een extreem hoog service niveau heeft er voor gezorgd dat steeds meer bedrijven ons vinden. Onze groei zorgt er voor dat het assortiment steeds verder uitbreidt, we nog breder kunnen adviseren en dus onze relaties steeds beter van dienst kunnen zijn.”

De ambitie van het bedrijf ligt niet zozeer in grootte, maar wel in het toonaangevend zijn, het verschil kunnen maken en op die manier altijd winnend van het veld te stappen. Fred Henneke: “Daarom passen FCZSW en ZITO|TEER ook zo goed bij elkaar!”

maart 6, 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *